Η K2 Garden προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά κόκκους κακάο που αποστέλλονται από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη 100% φυσική του σύνθεση, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από την λεπτή φυσική φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, μαλακή και καθαρή γεύση. Το υψηλής ποιότητας κακάο μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωτών προϊόντων και ημιτελών ζαχαρωτών προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας.
Πρόκειται για μια ποικιλία κριόλο που προέρχεται από την πολιτεία Απούρε, μία από τις πιο εμβληματικές πολιτείες των υγροτόπων (γνωστή και ως los llanos βενεζουελάνους), που χαρακτηρίζεται από τοπία τροπικής σαβάνας, τους μορίχαλες (ή φοίνικες μπάτσε) και τις γκαλερί δασών που την καθιστούν ένα μοναδικό θέαμα προς παρατήρηση. Η βιοποικιλότητα αυτής της περιοχής είναι εξαιρετική, διατηρημένη λόγω της δύσκολης πρόσβασης.
Το βούτυρο κακάο είναι μια φυτική λιπαρή ουσία που ενσωματώνεται σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα. Οι αρετές του είναι πολλές, όπως και οι ιδιότητές του: επουλωτικές, αντιοξειδωτικές, ενυδατικές.
Μπουγιά μπάλα κακάο ~
Μπουγιά από 100% φυσικό κερί σόγιας, μη καρκινογόνο και αρωματισμένη με άρωμα σοκολάτας με φουντούκι.
Μπουγιά που έχει σκεφτεί με χειροποίητο τρόπο και έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο του καταστήματος.
Η αποστολή γίνεται μέσω παρακολούθησης colissimo ~
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε εξατομικευμένη αίτηση!
Η K2 Garden προτείνει φυσικούς κόκκους κακάου της υψηλότερης ποιότητας προς παράδοση από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη σύνθεσή του 100% φυσικής προέλευσης, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από μια γλυκιά φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, γλυκιά και καθαρή γεύση. Ο υψηλής ποιότητας κακάος μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής και ημιτελών προϊόντων ζαχαροπλαστικής της υψηλότερης ποιότητας.
Η γενετική του κακάου του Πέδρο αποτελείται κυρίως από Criollos (45%) και Trinitario acriollado (55%).
Ο Πέδρο Τσουριόν, γεωπόνος, κατοικεί στο χωριό Οκουμάρε στη Βενεζουέλα. Ξεκίνησε την καλλιέργεια και παραγωγή κακάου με τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Εμπνευσμένος από πολλές γενιές παράδοσης του κακάου, κατέχει άριστα τις αγρονομικές διαδικασίες ζύμωσης και ξηρανσης. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο και αξίζει την ονομασία του “Grand Cru Sélection Costa de Oro.”
Είναι μια σοκολάτα, γνωστή και αναγνωρισμένη παγκοσμίως εδώ και αρκετούς αιώνες για την ποιότητά της και το οργανωληπτικό της προφίλ, από μια τοπική υβριδική ποικιλία (criollo μεταξύ 15-25%), μείγμα από την περιοχή Cumboto-Ocumare στη Βενεζουέλα.
Σε γενετικό επίπεδο, αυτή η σοκολάτα προέρχεται κυρίως από έναν τυπικό υβριδισμό της περιοχής Sur del Lago στη Βενεζουέλα, με περιεκτικότητα Criollo που κυμαίνεται από 5 έως 20%.